Un business de succes cu Order Here

Un business de succes înseamnă o clientelă mulţumită

Platforma Order Here a fost creată pentru toţi cei care activează în sectorul HORECA şi care înţeleg că pentru a raspunde exigenţelor clienţilor lor, trebuie să ofere mai mult decât serviciile standard.

Utilizarea technologiei pentru înbunătăţirea comunicării dintre clienţi şi personalul locaţiei, face ca procesul de servire să devină unul mai rapid şi mai eficient, indiferent de cât de aglomerată ar fi locaţia respectivă.

Clienţii care nu au un smartphone vor putea continua să se adreseze chelnerilor în modul clasic, doar că prin eficientizarea procesului de servire cu ajutorul Order Here pană şi acesti clienţi vor putea beneficia de mai multă atenţie din partea personalui locaţiei respective.

Facilitarea comunicării se va realiza prin utilizarea unui cod QR pe care un client aşezat la o masă îl va putea scana cu ajutorul unei aplicaţii pe mobil. Aceasta va genera trimiterea unei notificări automate către chelnerul care deserveste masa respectivă.

Prin simpla apăsare a unui buton, chelnerul la rândul său va putea să informeze clientul că apelul său a fost recepţionat. Se va stabili astfel un canal de comunicare fiabil între client şi chelner. Acest lucru va avea ca rezultat clădirea unei relaţii de încredere între client şi cel care îl serveste şi implicit între client şi unitatea respectivă.

Cu ajutorul Order Here, clientul nu mai este nevoit să recurgă la gesturile clasice care de cele mai multe ori îl pun intr-o situaţie penibilă mai ales în acele locaţii unde din cauza nivelului de zgomot, a modului în care este iluminat localul sau a distanţei, este dificil de intrat în contact cu un chelner. In plus, prin funcţiile de feedback si newsletters clienţii vor putea pe de o parte, să evalueze calitatea serviciile recepţionate, iar pe de alta parte să primească notificări despre oferte, promoţii şi evenimente din partea unitaţii.

O altă funcţie unică oferită de platforma Order Here permite clientului să intre în contact direct cu personalul care asigură paza unităţii, oferindu-i astfel un plus de siguranţă.

Dacă sunteţi o unitate din domeniul HORECA şi dacă doriţi să stabiliţi o relaţie de încredere cu clienţii dvs. oferindu-le in acelaşi timp un sentiment de siguranţa şi confort atunci ar trebui să folosiţi Order Here.

Implementarea, logistica şi suportul tehnic sunt oferite de către echipa Order Here.