Plaforma Order Here

Plaforma Order Here se compune din două aplicaţii pe mobil, una destinată clienţilor (OrderHere) şi una destinată chelnerilor şi personalui care asigură securitatea (OrderHere Manager) plus o aplicaţie web pentru activităţile de administrare si configurare ale contului. Accesul la platforma Order Here se face pe baza unui cont. Pentru creerea acestui cont va trebui să contactaţi echipa Order Here care vă va oferi suportul tehnic si logistica necesară. Aplicaţiile oferite de platforma Order Here au o interfaţă simplă, intuitivă şi sunt simplu de utilizat. Aceste aplicaţii au fost gândite astfel încat să aducă un plus de confort clienţilor iar chelnerilor un plus de eficienţă.

Un client poate folosi aplicaţia pe mobil pentru:

  • a chema chelnerul
  • a cere meniul
  • a cere nota de plată
  • a chema paza locaţiei respective
  • a trimite feedback
  • a recepționa notificări cu oferte, promoții si evenimente din partea unitații

Aplicaţiile pe mobil pot fi descărcate gratuit din Play Store şi App Store. Implementarea, logistica şi suportul tehnic sunt oferite de către echipa Order Here.

Cum funcţionează?

Facilitarea comunicării se va realiza prin utilizarea unui cod QR pe care un client asezat la o masă îl va putea scana cu ajutorul unei aplicaţii pe mobil. Aceasta va genera trimiterea unei notificări automate către chelnerul care deserveste masa respectivă.

Prin simpla apăsare a unui buton, chelnerul la rândul său va putea să informeze clientul că apelul său a fost recepţionat. Se va stabili astfel un canal de comunicare fiabil între client şi chelner. Acest lucru va avea ca rezultat clădirea unei relaţii de încredere între client şi cel care îl serveste si implicit intre client şi unitatea respectivă.

Clienţii care nu au un smartphone vor putea continua să se adreseze chelnerilor în modul clasic, doar că prin eficientizarea procesului de servire cu ajutorul Order Here pană şi acesti clienţi vor putea beneficia de mai multă atenţie din partea personalui locaţiei respective.